kamyonu devirmek

doluluk oranı yüksek penisle uykuya çıkmaktan kaynaklıdır. uyumadan yükü hafifletmek gerekir.

medyum fettish in yeri olana para karşılığı vermesi

bu akşam şahit olduğum hadisedir. askere bile gitmeyi beceremeyen yazarımız, o şimdi asker şarkısına duygulanıp, bana ayarlamaya çalıştığı itici çocuk jigolo çıktıktan sonra yeri olduğunu öğrendiği tipsiz ayıya para karşılığı ona gidebileceğini önermiştir. zira kendisi o kadar sarhoştu ki o kadar olur.

tabi ki elit ve sorumluluk sahibi, ki prensip de sahibiyimdir, bir gay olarak buna müsade etmedimn. yatsın kalksın bana teşekkür etsin.

tarihte bugün

08/08/1928 - istanbul'da taksim cumhuriyet anıtı açıldı. açılışa 30 bini aşkın istanbullu katıldı.
08/08/1937 - japonya pekin'i işgal etti.
08/08/1981 - türkiye'nin ilk turizm havaalanı olan dalaman havaalanı açıldı.
08/08/1996 - ''tv 8'' yayın hayatına başladı.

braveheart

cesur yürek adıyla bilinen mel gibson'un hem yönetip hem de başrolünü oynadığı kurgasal tarihi bir filmdir. 10 dalda aday gösterildiği oscar ödüllerinin 5 ine layık görülmüştür.

şöyle bir üstünden geçecek olursam; william wallace isimli bir kahramanın vermiş olduğu cesaret ile iskoç halkı ingilizlere karşı ayaklanır. * *

götü yere yakın olmak

bana pek uygun olmayan bir terim ama sıkça kullanılır öyle olanlardan korkun, uzak durun vb. şekillerde.

lgbtlerin 23 nisan videosu

bütün eşcinseller daha ilkokuldayken zaten eşcinsel olduklarını anlıyorlar, sadece bunun eziyetini çekiyorlar, çünkü o küçük yaşlarda gidip danışabilecekleri, yol gösterecek kimseyi bulamıyorlar. bu çocukların psikolojileri işte videoda anlatılan dış etkenler sebebiyle normalden çıkıyor. bunları bir çoğumuz yaşadık. video gayet başarılıdır, ülkede bu yönde çalışmaların arttırılması, lgbt bireylerin var oluşu daha ilkokulda tüm öğrencilere bilgi olarak verilmelidir.

taksim gezi parkı direnişini destekleyen ünlüler

demet evgar gezi parkındaki çocuklar için kocaman bir çadır hazırlamış. içinde oyunlar oynuyorlar, resimler yapıyorlar. direnişin başından beri gezi parkındadır.

yalnızlığın anlaşıldığı anlar

şarkılara sarıldığın anlardır. uzun zamandır şarkılarımla seviyeli bir ilişki içerisindeyim lan.

beyoğlunun en güzel abisi

konu, işleniş, çözümleme olarak ele alırsak klasik ahmet ümit romanı diyebiliriz. her zamanki gibi dikkatleri 2-3 kişinin üzerinde toplayıp göz önünde olamayan karakteri katil olarak çıkarmıştır.

neticede ahmet ümit romanlarında artık ana konudan ziyade konuyu işlerken verdiği bilgiler * kitabı okutuyor. kısacası polisiye seviyorsanız okuyun.

ramazan bateristi

'' müzik ruhun gıdasıdır ama uykunun kabusu'' lafından hareketle başlamadan bitmesi gereken meslek grubu. sonrasında bir de eklemlenip arap müziği falan çıkar başımıza, allah muhafaza.

catgirl

zirvede tanıştığım ve 6 kedi sahibi olduğunu öğrendiğim hayvan dostu yazarımız. sohbeti oldukça keyifli, zirve katılımlarının daimi olmasını çok isterim. tanıştığıma memnun oldum.

çocuğunun eşcinsel olduğunu kabullenen baba

'keşke benimkinin de kabulleneceğini bilseydim de açılabilseydim..' dedirtti

aktif olmadan önce söylenen son sözler

-bi arkanı dön bakim bişi denicem
-elim hafiftir benim hiç acıtmam(?)
-bir gireyim hoşuna gitmezse hemen çıkarım
-gel sırtına masaj yapacam sadece
-düzenli aralıklarla prostat kontrolü yaptırmak çok önemliymiş bebeğim